DR. IMMUN termékek
Kezdőoldal
DR. IMMUN Szájvíz
Szájápolás Tudástár
Anatómiai ismeretek
A fogászat története
A helyes szájhigiénia
Fog- és Szájbetegségek
Fogászati kezelések
Terhesség és fogak
Gyermekek fogazata
Betegségek és fog
Életmód és a fog
Hajhullás és fogászati góc
Fogszabályozás

A legtöbb fogazati eltérés kezelése általában a fogváltás idején kezdődik, amikor a még növekedésben lévő gyermekek állcsontjának fejlődése és a fogívek kialakulása a növekedés befejezte előtt -időben elkezdett kezeléssel- szabályossá tehető.


Ebben az életkorban viszonylag egyszerű készülékkel, általában kivehető és kisebb méretű felragasztott fogszabályzókkal az állcsont és a fogak növekedése befolyásolható, és állandó kontroll alatt tartva megfelelően irányítható.Később, a maradó fogazat kialakulásával, a torlódást már csak a fog vagy fogak eltávolításával, az alsó és felső állcsontok egymásnak nem megfelelő viszonyát pedig már csak állcsontsebészeti és fogszabályzó kezelés kombinációjával lehet rendezni.


Természetesen felnőtt korban sem kell lemondanunk arról, hogy fogaink rendezetten álljanak. Megfelelő készülékkel a felnőttek fogait is lehet kezelni. Ehhez minden esztétikai igényt kielégítő fogszínű porcelán brackettek (amelyeket a fogakra ragasztanak) és fogszínű teflonnal bevont fogszabályzó ívek állnak rendelkezésre.
 
Egyéb információk
Nagyker. partnerek
Munkatársakat keresünk!
Bannercsere
Link regisztráció
Szótár
Vásárlói vélemények
Hajhullás ellen
Advertisment:
Tyúkszem, szemölcs
Advertisment:
DR. IMMUN hajkúra
Advertisment: